chefchef

Chef -  CapocuocoIMG-20210805-WA0008.jpgMijn naam is Boutros, chef-kok van restaurant La Casa. Zoals de naam La Casa al doet vermoeden, is dit restaurant mijn “seconda casa” oftewel mijn tweede huis. Al op jonge leeftijd wist ik dat ik een restaurant wilde en dan het liefst een restaurant met authentieke Italiaanse gerechten. De mediterrane manier van koken, met voornamelijk verse producten en gezonde oliën hebben mij altijd gefascineerd. Zoals bekend, kan het leven in Italië mooi zijn. Het “Bella Italia” straalt voor mij niet alleen gezelligheid uit,  ook Mangiare Sano (gezond eten) uit. Als chef van dit restaurant bewaak ik, met veel plezier, de continuïteit en zorg ervoor dat er uitsluitend mooie producten worden verwerkt. Een restaurant runnen is, althans naar mijn beleving, alleen maar goed te doen als het niet slechts werken voor je betekent maar veeleer hobbyen. Tijdens de afgelopen jaren, al sinds 1998, kook ik met veel plezier. Voor mij is het een prachtige beloning dat ik nog aldoor gasten van het eerste uur heb. En u bent van harte welkom!

Chef -  CapocuocoIMG-20210805-WA0008.jpgMy name is Boutros, head chef of restaurant La Casa. As the name La Casa suggests, this restaurant is my “seconda casa” or my second home. From a young age I knew I wanted to have my own restaurant, preferably one with authentic Italian dishes. The Mediterranean way of cooking, with fresh products and healthy oils has always fascinated me. As we all know; life in Italy is beautiful. “Bella Italia” doesn’t only mean conviviality but also “Mangiare Sano” eating healthy. As head chef of this restaurant I happily guard the continuity and make sure that only the best products are being used. For me at least, running a restaurant can only be done if you consider it more a hobby than actual work. During the past years, ever since 1998, I have enjoyed cooking in La Case immensely. I consider it a great achievement and enormous reward that the majority of my early customers still visit us regularly. And we (would) love to welcome you in our restaurant.