chef

Chef -  Capocuoco20150116_160735Mijn naam is Boutros, chef-kok van restaurant La Casa. Zoals de naam La Casa al doet vermoeden, is dit restaurant mijn “seconda casa” oftewel mijn tweede huis. Al op jonge leeftijd wist ik dat ik een restaurant wilde. En dan het liefst een restaurant met authentieke Italiaanse gerechten. De mediterrane manier van koken, met voornamelijk verse producten en gezonde oliën heeft mij altijd gefascineerd. Zoals bekend verondersteld, kan het leven in Italië mooi zijn. Het “bella italia” straalt voor mij niet alleen gezelligheid, doch ook mangiare sano (gezond eten) uit. Als chef cuoco van dit restaurant bewaak ik, met veel plezier, de continuïteit en zorg ervoor dat er uitsluitend mooie producten worden verwerkt. Een restaurant runnen is, althans naar mijn beleving, alleen maar goed te doen als het niet slechts werken voor je betekent maar veeleer hobbyen. Tijdens de afgelopen jaren, al sinds 1998, kook ik met veel plezier. Voor mij is het een prachtige beloning dat ik nog aldoor gasten van het eerste uur heb. En ook u,…..bent van harte welkom!