DeegDough

Deeg - Pasta
Italiaans-pizzadeegElke dag maken wij vers deeg. Deeg voor warme broodjes en deeg voor pizza’s. Dat ook deeg een belangrijk onderdeel van gerechten is mag wel blijken uit het feit dat het recept “het geheim van de smid ” is. Het is niet slechts de kwaliteit van de producten maar juist ook de combinatie van die producten die ertoe bijdraagt dat er, bijvoorbeeld, een mooie bodem voor de pizza’s gemaakt kan worden. Wij werken op een ambachtelijke traditionele wijze. Een manier die al heel lang door de Italiaanse routiniers pizzabakkers wordt gehanteerd.Dough - PastaWe makeItaliaans-pizzadeeg our own fresh dough daily; dough for our sweet smelling warm bread and rolls and dough for pizzas. That this dough is a vital part of our products is illustrated by the fact that our chef uses his own private recipe. Not only the quality of the products used, but as important the correct combination of products, contributes to the supreme quality of, for example, our pizza base. We pride ourselves on the fact that we use traditional artisanal work methods. Methods that have been used for generations by experienced traditional pizza bakers.